Velkommentil Ydalir Torg

Elverums nye grønne bydel

Les mer

Nå skal Innlandets mest miljøvennlige boligområde bygges

Med prosjektet Ydalir Torg, viser Nordbolig at de tar FNs klimarapport på alvor. – Det finnes ikke noe lignende prosjekt i Innlandet, sier konsernsjef i Nordbolig, Oddvar Haugen.

Les mer

Hold deg oppdatert!

Registrer deg og vi senderdeg siste nyheter på E-Post.


Ydalir Torg

Tenker vi byen som et organisk vesen, er torget byens hjerte. Pulserende, livgivende og et sosialt samlingspunkt.

Når Nordbolig etablerer Ydalir Torg i Elverums nye bydel Ydalir, vil torget bli liggende sentralt og fungere som et sosialt samlingssted og en naturlig møteplass.

På veg inn i fremtiden...

Miljøet er under press og vi i Nordbolig har bestemt oss for å være en del av løsningen for en klimanøytral og bærekraftig framtid. Boligen står for ca. 1/3 av klimagassutslippene våre. Hvordan vi bygger boliger er derfor avgjørende for å lykkes med å redusere utslippene våre med minimum 40% innen 2030, og legge til rette for et klimanøytralt samfunn i 2050.

Økt bruk av tre i bygninger og alternative energikilder er derfor en viktig del av løsningen. Dette passer oss i NORDBOLIG godt da vi har høy kompetanse om bærekraftig bruk av tre i bygninger..

Ydalir Bydel

Ydalir skal bygges for folk i alle livsfaser. Leiligheter, eneboliger og felles enheter tilpasset dine behov. Med store grønt arealer, skole, barnehage, idrettshall og butikk i nabolaget, er alt du trenger i hverdagen i umiddelbar nærhet..

Ydalir er Elverums nye bydel og bygges for å ta mest mulig hensyn til jorda vår. Samtidig skal det være et trivelig sted å bo. Ydalir er sentrumsnært, men også nær naturen.

Les mer