Bo tett på naturen, nær sentrum og i et helt nytt nabolag.

Miljøvennlige materialvalg, fremtidsrettede energiløsninger og høy komfort.

Lyst, lekkert og lunt inne. Gled deg!

Opplevelsen av å flytte inn i en ny bolig der alt er nytt og ubrukt, der alt virker og der alt er moderne, den er suveren. Gled deg til å flytte inn på Ydalir Torg!

Det er lagt opp til et solid og samstemt materialvalg, med blant annet lys matt eikeparkett i alle oppholdsrom og fliser på både vegg og gulv i baderom. Hvis du kommer tidlig inn i prosessen, kan du påvirke endelig resultat og få en bolig som oppleves som ditt personlige hjem fra første dag.

3D-illustrasjonen viser leilighet 63 kvm. 3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Det kan forekomme avvik i utsiktsforhold.

Fremtidsrettede energiløsninger

Ydalir Torg får grønne og fremtidsrettede energiløsninger som vil vises i lommeboka og på komfortskalaen.

Oppvarming av boligen og oppvarming av varmtvann skjer gjennom grønn energi fra fjernvarmen i Elverum. Solcellestrøm blir en del av energimiksen, for eksempel til belysning i fellesområder og lading av elbiler.

Målet er at alle boliger skal oppnå høyeste karakter for energieffektivitet, energimerking A. Blant løsningene er vannbåren gulvvarme, 25 centimeter tykke isolerte vegger, moderne vinduer med høy isoleringsgrad og balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning og hastighetsregulator/temperaturregulator.

3D-illustrasjonen viser rekkehus 126 kvm. 3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Det kan forekomme avvik i utsiktsforhold.

Boligene på Ydalir Torg får miljøvennlige arkitekturløsninger og materialvalg som bidrar til energieffektivitet og reduserte utslipp i boligens livsløp.

Foto: Tom Haga

Hurra! Et helt nytt kjøkken.

Undersøkelser viser at det er særlig en ting boligkjøpere gleder seg til: Et helt nytt kjøkken! Da er det godt at vi har en norsk kvalitetsprodusent med på laget, Sigdal. Som leverandør og montør bruker vi KjøkkenSenteret i Elverum, og dermed er alle kjøkkendrømmer i de tryggeste hender.

Hvitevarer inkludert.

Det leveres integrerte hvitevarer fra Electrolux: induksjonstopp (60 cm), komfyr, oppvaskmaskin og kombinert kjøl/frys – alt på plass den dagen du flytter inn. Enklere blir det ikke.

3D-illustrasjonen viser leilighet 54 kvm. 3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen.

15 farger å velge blant på kjøkkenet – kostnadsfritt!

Fra Sigdal kommer modellen Uno Palett som standard i alle leilighetene. Sigdal selv omtaler Uno som «en kameleon-modell som tilpasser seg omgivelsene», og at lette, renholdsvennlige flater gjør dette til en ultra-praktisk kjøkkenmodell.

Ordet «Palett» forteller at du kan velge mellom hele 15 forskjellige fargenyanser, og det gjør du uten å tenke på ekstra kostnader. Du får selvfølgelig også muligheten til å gjøre andre personlige tilvalg på kjøkkenet når kundebehandlingsprosessen starter. Merk at det da kan komme tillegg i pris.

Skyvedører Sigdal Vario leveres til soverom. Denne modellen er svanemerket og et godt miljøvalg.

3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Det kan forekomme avvik i utsiktsforhold.

Arkitektens ord:

– Jeg studerte bærekraftig arkitektur på NTNU og hørte om Ydalir allerede da. At jeg nå har fått sjansen til å jobbe med dette prosjektet er en drøm som har gått i oppfyllelse, forteller Lukasz Rosochacki, arkitekt i Norlys arkitektur.
– Noe av det beste med å jobbe med Ydalir, er at vi er et helt team som er fast bestemt på å bygge miljøvennlig og skape et bærekraftig nabolag. Dette er framtiden for byggsektoren.

Farger og dagslys

Boligene har en fargepalett som gjenspeiler norske tradisjoner. Fargene har flere formål enn kun det estetiske, for fargerike bygg og lys skaper glede, tror Lukasz.

– Mest mulig dagslys inn i boligen har vært avgjørende for den innvendige arkitekturen. Derfor har boligene planløsning som slipper dagslyset inn og skaper romsligere arealer. Dagslys er avgjørende for trivsel og helse, forklarer arkitekten.

Naturlige møteplasser og fellesskap

– Inspirasjonen til rekkehusene fikk jeg fra Bakklandet i Trondheim og Bryggen i Bergen, gamle bymiljøer som kobler sammen mennesker med ulike interesser og behov. Historiske bykvartaler er utformet slik at de skaper naturlige møteplasser og fellesskap, og dette vil avspeiles på Ydalir Torg, forteller Lukasz.

– Hele prinsippet med Ydalir er å skape et nabolag som er tilpasset forskjellige folk som skal bo her, i alle aldre og med varierende interesser. Dette vil bli et nabolag for absolutt alle.

Lukasz Rosochacki, Arkitekt
NORLYS arkitektur AS

3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg. Beplantning, møblering og vegetasjon på tomten ellers er ikke endelig prosjektert.

Et smart tilvalg: Smarthus fra Kardia

På Ydalir kan du velge et toppmoderne smarthus som tilvalg. Smarthus fra Kardia kan leveres ferdig montert og med 2 års utvidet supportavtale. En tekniker fra Kardia vil gi en introduksjon og veiledning i bruk av systemet!

Startpakke

Smart inngangsdør og ventilasjon

  • Åpne døren med kode, brikke, eller app!
  • Bruk Kardia-appen til å lage egen kode til håndverkeren eller vaskehjelpen.
  • Overvåk luftkvaliteten og få varsel ved høy konsentrasjon av partikler eller CO2.
  • Styr driftsmodus fra appen.
  • Overvåk temperatur og luftfuktighet i ventilasjonsanlegget.

Startpakke+

Lys- og varmestyring

  • Sett opp dine egne scener. Feststemning i stua, ingen problem! Dempet lys til filmkveld med et tastetrykk i appen!
  • Sov bedre og spar opp til 3000 kr i årlige energikostnader ved å automatisk senke temperatur om natten!
  • Slå av alle lys når du drar ved å trykke på en enkel knapp på scenebryteren.
  • Sett ned varmen når du drar for å spare energi.
  • Skru opp varmen igjen når du lander på flyplassen, slik at det er varmt når du kommer hjem.

Finn din bolig

Sentralt i Elverums nye og grønne bydel, Ydalir, skal Nordbolig realisere det fremtidsrettede boligprosjektet Ydalir Torg. Første byggetrinn består av 12 boliger – ni rekkehus og tre leiligheter.