Når du velger bolig, velger du også nabolag.

Sosiale delingsløsninger som skaper trivsel, tilhørighet og samhold

Ydalir Torg får skreddersydde delingsløsninger, gode fellesskaps-områder og aktivitetssoner tilpasset alle aldersgrupper. Eksempler er mulighet for å møtes rundt utekjøkkenet, opplegg for å dele biler, sykler og sparkesykler, et lånerom med verktøy og mer, og ikke minst; en felles leilighet med stue/allrom der beboerne kan møtes til hverdags og fest, ha felles hjemmekontor og leie rom til overnattingsgjester. Dermed trenger du kanskje ikke det ekstra rommet til kontor og gjester i egen bolig, noe du i så fall sparer gode penger på.

3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Det kan forekomme avvik i utsiktsforhold.

3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Fasadeuttrykk vil avvike på ferdig bygg.

Fellesleiligheten blir en fin møteplass som også får terrasse. Kanskje man kan ta en kopp kaffe sammen etter middag?

Vi vil ha deg med på laget!

Nordbolig ønsker å legge til rette for godt naboskap fra før beboerne flytter inn og inviterer kjøperne til å være med å forme fellesarealene. Gjennom medvirkningsaktiviteter får kjøperne sammen bestemme innhold i fellesleilighet og aktivitetsområde innenfor gitt budsjett. Målet er å bli kjent med hverandre og få mest mulig igjen for pengene gjennom kreativitet, gjenbruk og samhandling.

Ydalir Torg får felles utekjøkken.

Det kommer et flott utekjøkken allerede i dette første byggetrinnet av Ydalir Torg. Her kan man samles både rundt selve matlagingen og være enda flere når maten serveres. Hvem blir Ydalirs ukronede grillmester?

Situasjonsplan

På Ydalir Torg trenger du kanskje ikke egen bil, i hvert fall ikke bil nr. 2

Bor du på Ydalir Torg, får du tilgang til en lånebil og to moderne el-lastesykler. Utbygger har inngått avtale med OTTO, den velprøvde dele-tjenesten til bilforhandleren Bertel O. Steen.

Ideelt for bytur, familietur, hyttetur og helgetur: med lånebil kommer du dit du vil, selv når din kjære har andre planer for familiens egen bil. Samarbeidet med Otto innebærer at de aller fleste på Ydalir Torg vil klare seg med en bil, og noen helt uten egen bil.

Egen p-plass til egen bil

Ydalir Torg får moderne og felles parkeringsanlegg hvor alle husstander kan kjøpe p-plass – hvis man ønsker. Dermed minimeres biltrafikk inne på Ydalir Torg og uteområdene blir tryggere, fredeligere og grønnere.

Parkeringsanlegget blir realisert i forbindelse med byggetrinn 2, og kjøperne kan tegne opsjon for parkeringsplass ved kontraktsinngåelse. Det opparbeides midlertidig gratis parkering for byggetrinn 1, som kan benyttes frem til p-kjelleren er realisert. Den midlertidige p-plassen vil i fremtiden være forbeholdt delebiler.

Enkel og oversiktlig elbil-lading fra Ohmia

Alle parkeringsplasser i Ydalir Torgs parkeringsanlegg er planlagt med lademuligheter ved hver p-plass.

Ohmia Charging, landets største leverandør av elbillading til sameier, er med på Ydalir-laget. To uker før din innflytting, eller når ladebehovet oppstår, kan du som boligkjøper bestille et ladeabonnement på Ohmias nettsider. Når du har bestilt et ladeabonnement, sendes laderen i posten i løpet av få dager. Når den er mottatt, kobler du bare ladekabelen til bilen og du er klar til å bli fulladet.