Ydalir Torg er et Heime-prosjekt!

Du har sikkert lest og hørt historier om nye boligprosjekter med fasiliteter og ordninger som gjør det lett for naboene å møtes, bli kjent og oppleve ting sammen. Boligprosjekter med verdifulle kvaliteter som bidrar til trivsel, trygghet og et godt sosialt miljø. Vel, Ydalir Torg blir et slik prosjekt.

Heime er et nyskapende bo- og trivsels-konsept utviklet for å skape samhold og tilhørighet blant beboerne i et nabolag. Gjennom å tilby og organisere gode møtesteder tilrettelegger Heime for at alt fra sosiale opplevelser til deling av verktøy blir en enkel og naturlig del av hverdagen. På den måten får du mer enn et nytt hjem på Ydalir Torg – her får du muligheten til å leve livet fullt og delt.

Bruk Heime-appen!

Noe av det første du bør gjøre når du flytter til Ydalir Torg, er å laste ned og bli kjent med appen Heime. Dette er en skreddersydd nabolags-app der beboerne for eksempel kan be hverandre om hjelp til å lufte hunden eller vanne planter, avtale badetur til Sagtjernet, ha en kalender med fellesaktiviteter og muligheten til å reservere biler i en bildeleordning. Med Heime-appen får du også oversikt over alt som arrangeres i ditt nabolag, du kan organisere og invitere til aktiviteter og du kan melde deg på andres arrangementer. Hvilke aktiviteter som skjer på Ydalir Torg, bestemmes i stor grad av beboerne.

Overnattingsgjester? Ikke noe problem.

Rommene i fellesleiligheten, det vil si stue/allrom, gjesterom til overnattingsgjester og hjemmekontor-fasiliteter, vil også kunne reserveres via Heime-appen. Det fortelles fra andre Heime-prosjekter at alle disse felleskvalitetene brukes mye oftere enn beboere trodde før de flyttet inn.

Deling er sosialt, gøy og bra for miljøet

Heime-appen byr på mange flere muligheter, og funksjonene kan alltid skreddersys etter nabolagets behov. Som her på Ydalir Torg, der planen inkluderer et eget rom der man kan dele, reservere og låne forskjellige verktøy og utstyr via Heime-appen.